Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
Η μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για τσουνάμι έπειτα από σεισμό 6,7 βαθμών που σημειώθηκε ανοιχτά του βορειοανατολικού τμήματος της χώρας.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:03 τοπική ώρα (10:03 ώρα Ελλάδος) ανοιχτά του νομού Ιουατέ, και υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι ύψους έως ενός μέτρου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, την οποία επικαλέστηκε το AFP.
Σύμφωνα με το δημόσιο δίκτυο NHK, το οποίο επικαλέστηκε το Reuters, η Ιαπωνία εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για τσουνάμι για τον νομό Ιουατέ, στο βόρειο τμήμα της χώρας, καλώντας τους κατοίκους να μείνουν μακριά από παράκτιες περιοχές.
Το τσουνάμι αναμένεται να είναι περίπου ενός μέτρου, πρόσθεσε το NHK.
ΚΟΣΜΟΣ
Μαίνεται ο πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία - Ισπανία: Η φωτιά απειλεί το Μπορντό, ανεξέλεγκτη στη Μαδρίτη
09:30
TRAVEL
Νέες γευστικές αφίξεις, διάσημα ονόματα και μενού με ηχηρές υπογραφές σε νησιά και όχι μόνο
09:30
ΕΛΛΑΔΑ
Το «αδιαχώρητο» στα λιμάνια: Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων - Τα στοιχεία για το τριήμερο
09:22
ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία αναχαίτισαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
09:15
ΚΟΣΜΟΣ