Στις ΗΠΑ την Δευτέρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών
Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν
ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA/MAXIM SHEMETOVΟ υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ αύριο Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου.
Την είδηση γνωστοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Ο Φιντάν θα πραγματοποιήσει συναντήσεις για να συζητήσει διμερή και περιφερειακά θέματα, όπως μετέδωσε το Πρακτορείο Anadolu την Κυριακή.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε τελευταία φορά τις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο, συνοδεύοντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην 80ή Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Φιντάν, είχε επίσης πραγματοποιήσει σειρά επαφών υψηλού επιπέδου κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον τον Μάρτιο, όπου συναντήθηκε με Αμερικανούς αξιωματούχους για κρίσιμα διμερή και περιφερειακά θέματα.
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
23:57
Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης (pics&vid)
23:44
Η Χαμάς επιλέγει τον νέο ηγέτη της μεταξύ του Χαλέντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
23:31
ΗΠΑ: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
23:20