Στρατιωτικές επιχειρήσεις ξεκινά για τρεις ημέρες ο ισραηλινός στρατός στη Δυτική Όχθη
Ισραηλινός στρατός και έποικοι στη Δυτική Όχθη
AP Photo/Nasser NasserΣτρατιωτική άσκηση περίπου τριών ημερών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός ότι θα ξεκινήσει από την Δευτέρα (9/11).
«Στο πλαίσιο της άσκησης, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα δυνάμεων ασφαλείας και οχημάτων στην περιοχή» αναφέρει η ανακοίνωση του στρατού.
Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται μετά από τις διαρκείς επιθέσεις σε βάρος των Παλαιστινίων, που έχουν δει τα σπίτια τους να μετατρέπονται σε στρατιωτικά φυλάκια, ενώ οι συλλήψεις στα εδάφη τους αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, όπως μεταδίδει το Al Jazeera.
Μόλις χθες, το Σάββατο (8/11) στην πόλη Γιαμπάντ, κοντά στην Τζενίν, στρατιώτες συνέλαβαν τον 13χρονο Ρακάν Αμάρνα, αφού τον ξυλοκόπησαν ενώ περπατούσε στον δρόμο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Wafa.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιδρομές και επιθέσεις IDF στη Δυτική Όχθη: Μετατρέπουν σπίτια Παλαιστινίων σε στρατιωτικά φυλάκια
Φωτιά σε δασική έκταση στην Βοιωτία - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
11:54
Καβάλα: Κατέρρευσε ναυαγοσωστικός πύργος από τους θυελλώδεις ανέμους - Στο νοσοκομείο 21χρονη
11:47
Ουκρανικοί πύραυλοι Flamingo έπληξαν ρωσικό εργοστάσιο αμυντικής βιομηχανίας
11:41
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή γυναίκα που τραυματίστηκε από όπλο στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου
11:25