Γαλλία: Οι αρχές ήραν την ταξιδιωτική απαγόρευση για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφαρμογής Telegram
O ιδιοκτήτης του Telegram Πάβελ Ντούροφ
AP Photo/Tatan Syuflana, FileΟι γαλλικές αρχές ήραν όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που είχαν επιβάλει στον διευθύνοντα σύμβουλο της εφαρμογής Telegram Πάβελ Ντούροφ, θέτοντας τέλος στην απαγόρευση που σχετιζόταν με την έρευνα της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, μετέδωσε σήμερα το Bloomberg News επικαλούμενο μία πηγή.
Οι αρχές διερευνούν κατά πόσο ο Πάβελ Ντούροφ συνέπραξε στο να διαπράττονται εγκλήματα μέσω της εφαρμογής. Αρχικά του είχε απαγορευτεί να φύγει από τη Γαλλία, αλλά τον Ιούνιο ο Ντούροφ πέτυχε χαλάρωση των μέτρων, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί περιορισμένα ταξίδια στο Ντουμπάι.
Η πιο πρόσφατη απόφαση, με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, αίρει πλήρως την απαγόρευση εξόδου από τη Γαλλία και καταργεί επίσης την υποχρέωση να εμφανίζεται τακτικά σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το θέμα και ζήτησε να μην κατονομαστεί, καθώς η έρευνα είναι ιδιωτική.
SPONSORED
Τραυματισμός 23χρονου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος – Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
09:09
«Ανάσα» 350 ευρώ το μήνα για όσους έχουν υποστεί καστασχέσεις: Όλα τα μέτρα για οφειλέτες από Ιούλιο
09:07
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση αμυντικών συστημάτων κατά drones στο Κουβέιτ
09:01
Επιστρέφει ο ενεργειακός εφιάλτης - Πού χτυπά το νέο κύμα ακρίβειας
09:00