Γαλλία: Οι αρχές ήραν την ταξιδιωτική απαγόρευση για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφαρμογής Telegram
O ιδιοκτήτης του Telegram Πάβελ Ντούροφ
AP Photo/Tatan Syuflana, FileΟι γαλλικές αρχές ήραν όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που είχαν επιβάλει στον διευθύνοντα σύμβουλο της εφαρμογής Telegram Πάβελ Ντούροφ, θέτοντας τέλος στην απαγόρευση που σχετιζόταν με την έρευνα της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, μετέδωσε σήμερα το Bloomberg News επικαλούμενο μία πηγή.
Οι αρχές διερευνούν κατά πόσο ο Πάβελ Ντούροφ συνέπραξε στο να διαπράττονται εγκλήματα μέσω της εφαρμογής. Αρχικά του είχε απαγορευτεί να φύγει από τη Γαλλία, αλλά τον Ιούνιο ο Ντούροφ πέτυχε χαλάρωση των μέτρων, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί περιορισμένα ταξίδια στο Ντουμπάι.
Η πιο πρόσφατη απόφαση, με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, αίρει πλήρως την απαγόρευση εξόδου από τη Γαλλία και καταργεί επίσης την υποχρέωση να εμφανίζεται τακτικά σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το θέμα και ζήτησε να μην κατονομαστεί, καθώς η έρευνα είναι ιδιωτική.
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58