Νότια Κορέα: Προσάραξη πλοίου με 267 επιβαίνοντες- Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Eπιχείρηση διάσωσης από την νοτιοκορεατική ακτοφυλακή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/David GuttenfelderΠλοίο με 267 επιβάτες και πλήρωμα στη Νότια Κορέα προσάραξε κοντά στο νοτιοδυτικό άκρο της κορεατικής χερσονήσου, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή.
Οι αρχές της Νότιας Κορέας έχουν επιστρατεύσει όλα τα μέσα στην επιχείρηση διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η ακτοφυλακή πιστεύει ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής θύματα και ότι το πλοίο δεν βάζει νερά, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Το πλοίο εκτελούσε διαδρομή από το Νησί Ζεζού στο Μόκπο και σύμφωνα με την ακτοφυλακή έπεσε σε βραχώδες νησί κοντά στο Τζίντο.
Η περιοχή βρίσκεται κοντά στον τόπο του ναυαγίου του φέρι Sewol το 2014, κατά το οποίο 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τα θύματα ήταν κυρίως μαθητές σχολείου που συμμετείχαν σε σχολική εκδρομή.
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40