Γερμανία: Αγνοούμενοι και τραυματίες μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών (pics&vid)
Δύο άτομα έχασε τη ζωή τους, ενώ τουλάχιστον τέσσερα τραυματίστηκαν έπειτα από ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε εργοστάσιο της χημικής βιομηχανίας BASF στο Λουντβιχσάφεν της δυτικής Γερμανίας, σύμφωνα με τις Αρχές και την επιχείρηση.
Όπως αναφέρεται στον Independent, που επικαλείται την ενημέρωση από τους υπεύθυνους του εργοστασίου, η έκρηξη σημειώθηκε τη διάρκεια εργασιών σε ένα σύστημα αγωγών.

Οι Αρχές ζήτησαν από κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους και μάλιστα να έχουν τα παράθυρα κλειστά, κάτι που ζήτησε και από τους οδηγούς που περνούν με τα ΙΧ τους από την περιοχή.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας, η BASF προχώρησε σε προληπτικό κλείσιμο 14 εργοστασίων της, ενώ όπως αναφέρει το Reuters, δύο άνθρωποι ακόμα αγνοούνται.

REUTERS / RALPH ORLOWSKI
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 69χρονο για παρενόχληση 24χρονης μέσα σε κατάστημα ψιλικών
13:01
LIVE Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Προτεραιότητα να ξεριζώσουμε παθογένειες του παρελθόντος
12:55
Ανάρτηση-μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: «Ήταν ήρεμα πριν την καταιγίδα» - Η ΑΙ φωτογραφία
12:52
Γιούνκερ στο Συνέδριο ΝΔ: Κυριάκο είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός
12:42