Ζελένσκι: Υπάρχουν ενδείξεις ότι το επιτελείο Τραμπ μας ακούει
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
AP Photo/Julia Demaree NikhinsonΑισιόδοξος ότι το επιτελείο Τραμπ «ακούει την Ουκρανία» δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενώ οι συνομιλίες με τους Ευρωπαίους, αλλά και τους Αμερικανούς εταίρους του συνεχίζονται.
«Σήμερα, συνεχίζονται οι συνομιλίες στην Ελβετία. Στην πράξη, οι ομάδες θα δουλέψουν κατά τη διάρκεια της νύκτας και θα υπάρξουν και άλλες πληροφορίες» δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.
Οι συνομιλίες στην Γενεύη είχαν θετική έκβαση την Κυριακή (23/11) όπως άλλωστε αποτυπώνουν και οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, μιλώντας για δεύτερη φορά στους δημοασιογράφους, έκανε λόγο για «τεράστια πρόοδο» μετά τις διπλωματικές συνομιλίες με Ουκρανούς αξιωματούχους για τον τερματισμό του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας τις συζητήσεις της Κυριακής ως «την πιο παραγωγική ημέρα σε όλες τις προσπάθειές μας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνομιλίες για Ουκρανία: Ο αισιόδοξος Ρούμπιο, οι επιφυλακτικοί Ευρωπαίοι και τα χαμόγελα Τραμπ
Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ για τις πληρωμές με IRIS: Τα τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες
05:00
Φορολογικές δηλώσεις: Προειδοποίηση λογιστών για «αλαλούμ» λόγω της αλλαγής των ΚΑΔ
04:00
Xειμερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
03:00
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα πληρώσουν φέτος διπλό και ποιοι δικαιούνται μείωση 20%
02:00