Μαζικές ρωσικές επιδρομές στην Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και έξι τραυματίες
Νεαρή γυναίκα αντικρίζει τη σορό της μητέρας της που σκοτώθηκε από ρωσική αεροπορική επιδρομή στην Ουκρανία
AP Photo/Andrii MarienkoΤη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους στοίχισε τα ξημερώματα της Τρίτης (25/11) ρωσική επίθεση με drone σε πολυώροφα κτήρια στο Κίεβο, ενώ ακόμη έξι Ουκρανοί τραυματίστηκαν.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της νύχτας «η περιφέρεια Κρασναντάρ υπέστη μια από τις πιο παρατεταμένες και μαζικές επιθέσεις» της Ουκρανίας, όπως ανέφερε στο Telegram ο Βενιαμίν Καντράτιεφ, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον έξι τραυματίες.
«Μπαράζ» επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές
Στο μεταξύ, το ουκρανικό υπουργείο Ενέργειας έκανε λόγο για «μαζική επίθεση» των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον ενεργειακών υποδομών της χώρας το πρωί, μετά την κήρυξη συναγερμού ουσιαστικά σε όλη την επικράτεια για αεροπορικά πλήγματα με πυραύλους και drones.

Ουκρανικές δυνάμεις στο σημείο που επιτέθηκε ρωσικό drone
AP Photo/Efrem Lukatsky«Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική συνδυαστική επίθεση του εχθρού εναντίον ενεργειακών υποδομών» ανέφερε το υπουργείο στο Telegram.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι μετά τη Γενεύη: Δύσκολο να καταλήξουμε σε τελικό κείμενο
Αεροπορικό πλήγμα στην μεγαλύτερη γέφυρα της Μέσης Ανατολής που συνδέει Τεχεράνη - Καράτζ
16:23
Οι δύο μεγαλύτερες χαλυβουργίες του Ιράν διέκοψαν τη λειτουργία τους μετά από πλήγματα
16:08
Η Σκάρλετ Γιόχανσον «σαρώνει» ξανά στο Netflix με την ταινία «Lucy» των 469 εκατ.
16:01
Πάπας Λέων: «Σε έναν κόσμο που διεκδικείται από ισχυρές δυνάμεις υπάρχει ένας λαός μαρτύρων»
15:53