Αποχωρεί από το Ukip μετά τον διαπληκτισμό στο Ευρωκοινοβούλιο
Ο ευρωβουλευτής του ευρωφοβικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας (Ukip) της Βρετανίας, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά από έναν διαπληκτισμό του με συναδέλφους του εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από το κόμμα.
Ο Στίβεν Γουλφ, ο οποίος φερόταν ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προέδρου του Ukip μετά την παραίτηση του Νάιτζελ Φάρατζ, διευκρίνισε ότι έχει ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου.
Ο Γουλφ κατηγορεί τον ευρωβουλευτή του Ukip Μάικ Χούκεμ ότι τον γρονθοκόπησε κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας τους. Ο Χούκεμ διαψεύδει αυτήν την εκδοχή.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά το επεισόδιο ο Γουλφ έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες.
Netflix: Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια της animation ταινίας KPop Demon Hunters
15:39
Στις κάλπες σήμερα οι Γάλλοι για να εκλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες
15:28
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στον 19χρονο φίλο του θύματος - Κρατείται μέχρι την απολογία του
15:18
«Καλύτερο Casting» και μετά τι; Ποιες νέες κατηγορίες θα μπορούσαν να προστεθούν στα Όσκαρ
15:18