Ο Πούτιν τώρα και μουσικός: Προσπάθησε να παίξει κομούζ, το τρίχορδο λαούτο του Κιργιστάν
O Βλαντιμίρ Πούτιν με το παραδοσιακό λαούτο του Κιργιστάν
Alexander Kazakov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΟ Βλαντιμίρ Πούτιν άφησε για λίγο στην άκρη την πολιτική κατά την πρόσφατη επίσκεψή του το Κιργιστάν για να δοκιμάσει να παίξει το παραδοσιακό τρίχορδο λαούτο που ονομάζεται κομούζ.
Πλάνα που δημοσίευσε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου δείχνουν τον Πούτιν να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο μουσικό όργανο, ενώ παράλληλα ρωτάει για τον σωστό τρόπο παιξίματος.
Ο Πούτιν έχει δείξει στο παρελθόν τη μουσική του πλευρά, παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας.
Η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στον Αλεξάντερ Λουκασένκο και άλλους αξιωματούχους που συγκεντρώθηκαν στο Μπισκέκ για τη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας (CSTO).
Η επίσκεψη περιελάμβανε επίσης την υπογραφή συμφωνιών για το εμπόριο, την εκπαίδευση, τη μετανάστευση και την ασφάλεια.
«Γέφυρες Καινοτομίας» για τις ΜμΕ από την Περιφέρεια Αττικής - Οι στόχοι του υπουργείου Ανάπτυξης
14:20
Γαλλία: Προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απαγόρευσης διαδηλώσεων από τον Μακρόν
14:14
Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυρά στα προάστια του Παρισιού - Συνελήφθη ο δράστης
14:10
Pizza Fun: Στον ανακριτή οι 21 συλληφθέντες για την υπόθεση - Μεταφέρθηκαν με πούλμαν στην Ευελπίδων
14:04