Ένας νεκρός και 11 τραυματίες από ρωσική επίθεση σε περιφέρεια του Κιέβου
Από την ρωσική επίθεση σε πολυκατοικία σε περιφέρεια του Κιέβου
APΈνας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 11 τραυματίστηκαν από τις ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (30/11) σε περιφέρεια του Κιέβου της Ουκρανίας.
Την είδηση για τις ρωσικές επιθέσεις που έπληξαν το προάστιο Βίσχοροντ, βόρεια του Κιέβου, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών, ανακοίνωσε η στρατιωτική διοίκηση της ουκρανικής πρωτεύουσας.
Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ διασώστες απεγκλώβισαν ενοίκους πολυκατοικίας, σύμφωνα με ανάρτηση στην πλατφόρμα Telegram της στρατιωτικής διοίκησης της ουκρανικής πρωτεύουσας.
Έξι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο, ανάμεσα στους οποίους ένα παιδί, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.
Γυναίκα της Ζάκυθος, νέος Ρίντλεϊ Σκοτ και ελληνικό K-Pop: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:21
Λευκάδα: Από τις φυλακές η εντολή για τη βόμβα στη βίλα - Το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων
08:14
Για δεύτερη μέρα χωρίς τηλεματική τα λεωφορεία στην Αττική - Χάος με τα δρομολόγια
08:12
Νεπάλ: Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν βιβλική καταστροφή - Φόβοι για νέα γιγανταία πλημμύρα
08:04