Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως σκότωσε τέσσερις άνδρες που βγήκαν από σήραγγες στη Ράφα
Ισραηλινοί στρατιώτες
AP Photo/Majdi MohammedΟ ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Κυριακή (30/11) ότι σκότωσε τέσσερις άνδρες, τους οποίους χαρακτήρισε «τρομοκράτες» και οι οποίοι είχαν βγει από σήραγγες στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
«Μέσα στη νύκτα, εντοπίσθηκαν τέσσερις τρομοκράτες οι οποίοι είχαν βγει από υπόγειες υποδομές στην περιοχή. Καθοδηγούμενες από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, οι δυνάμεις εξόντωσαν τους τρομοκράτες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.
Ο αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ είχε δηλώσει στις αρχές Νοεμβρίου ότι έως 200 μαχητές της Χαμάς είναι αποκλεισμένοι μέσα σε σήραγγες στη Γάζα, στον τομέα του παλαιστινιακού εδάφους όπου αναπτύχθηκε και πάλι ο ισραηλινός στρατός στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαηυσης του πυρός που ισχύει από τις 10 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο ΟΗΕ ζητά «εις βάθος» έρευνα για την «εκτέλεση» δύο Παλαιστινίων στην Τζενίν
«Χτύπημα» σε κύκλωμα ναρκωτικών: 23χρονος είχε στήσει εργαστήρια κοκαΐνης σε Αργυρόπουλη και Ραφήνα
12:32
Αίτημα να κηρυχθεί η Λήμνος σε κατάσταση έκατακτης ανάγκης: Χωρίς νερό η Μύρινα - Κλειστά σχολεία την Τρίτη
12:19
Συνεχίζονται οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη - Δεν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες
12:15
50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας - Σήμερα η μεγάλη παρέλαση και η λαμπερή τελετή λήξης
12:10