Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως σκότωσε τέσσερις άνδρες που βγήκαν από σήραγγες στη Ράφα
Ισραηλινοί στρατιώτες
AP Photo/Majdi MohammedΟ ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Κυριακή (30/11) ότι σκότωσε τέσσερις άνδρες, τους οποίους χαρακτήρισε «τρομοκράτες» και οι οποίοι είχαν βγει από σήραγγες στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
«Μέσα στη νύκτα, εντοπίσθηκαν τέσσερις τρομοκράτες οι οποίοι είχαν βγει από υπόγειες υποδομές στην περιοχή. Καθοδηγούμενες από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, οι δυνάμεις εξόντωσαν τους τρομοκράτες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.
Ο αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ είχε δηλώσει στις αρχές Νοεμβρίου ότι έως 200 μαχητές της Χαμάς είναι αποκλεισμένοι μέσα σε σήραγγες στη Γάζα, στον τομέα του παλαιστινιακού εδάφους όπου αναπτύχθηκε και πάλι ο ισραηλινός στρατός στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαηυσης του πυρός που ισχύει από τις 10 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο ΟΗΕ ζητά «εις βάθος» έρευνα για την «εκτέλεση» δύο Παλαιστινίων στην Τζενίν
SPONSORED
Έκρηξη σε κέντρο διαχείρισης εξοπλισμών στη Δαμασκό - Τουλάχιστον ένας νεκρός
16:00
Ρωσία: Σχεδιάζει την επιστροφή προσωπικού στο πυρηνικό εργοστάσιο του Μπουσέρ τις επόμενες εβδομάδες
15:56
Είδος πολυτελείας τα κεράσια με 17 ευρώ το κιλό - Ράλι ανόδου για τρίτη χρονιά
15:55
Τουρκία: Νεκρός ο δράστης του μακελειού με τους έξι νεκρούς σε εστιατόριο στη Μερσίνα
15:44