Reuters: Νέος πονοκέφαλος για την Airbus - Πρόβλημα με τα πάνελ της ατράκτου
Airbus A350
UnsplashΜετά το πρόβλημα που είχε εμφανιστεί στο λογισμικό των αεροσκαφών, η Airbus ανακάλυψε ένα νέο ελάττωμα που επηρεάζει τα πάνελ της ατράκτου αρκετών δεκάδων A320, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Το πρόβλημα αυτό έχει καθυστερήσει ορισμένες από τις παραδόσεις, αλλά δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις ότι έχει επηρεάσει αεροσκάφη που βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία.
Η προέλευση του προβλήματος δεν μπόρεσε να προσδιοριστεί αμέσως. Προέκυψε καθώς η Airbus εντείνει τις προσπάθειές της για την επίτευξη των απαιτητικών στόχων παράδοσης για το έτος και έχει επίσης αποσπαστεί από την ανακληση αεροσκαφών το Σαββατοκύριακο λόγω ενός σφάλματος λογισμικού.
Προβλήματα στην παράδοση των αεροσκαφών
Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένες παραδόσεις έχουν ήδη επηρεαστεί, αλλά δεν υπήρξε άμεση επιβεβαίωση για το πόσες και για πόσο καιρό.
Πηγές του κλάδου ανέφεραν ότι ο κατασκευαστής αεροσκαφών παρέδωσε 72 αεροσκάφη τον Νοέμβριο, λιγότερα από όσα είχαν προηγουμένως προβλέψει πολλοί αναλυτές, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό για το έτος μέχρι στιγμής σε 657.
Ο στόχος της εταιρείας είναι «περίπου 820» παραδόσεις για το έτος, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να επιτύχει ρεκόρ με περισσότερες από 160 παραδόσεις αεροσκαφών τον Δεκέμβριο.
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου
03:00
Τι πρέπει να κάνετε όσοι λάβατε ειδοποιητήρια για οφειλές τελών κυκλοφορίας του 2021
02:00
Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το πρόγραμμα μετεγκατάσταση: Οι δικαιούχοι των 10.000 ευρώ
01:00
Tιμολόγια ρεύματος: Μαζική στροφή στα σταθερά - Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
00:30