Πιθανή συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με Ουκρανούς αξιωματούχους την Τετάρτη στις Βρυξέλλες
Ο Τζάρεντ Κούσνερ με τον Στιβ Γουίτκοφ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Alex BrandonΜια ουκρανική αντιπροσωπεία ενδέχεται να συναντηθεί την Τετάρτη (2/12) με τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ και τον γαμπρό του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ, μετά τις συνομιλίες που θα έχουν στη Μόσχα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια υψηλόβαθμη ουκρανική πηγή.
«Η ουκρανική πλευρά (…) δεν το αποκλείει και είναι έτοιμη» για μια τέτοια συνάντηση, είπε στο AFP ο αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, η συνάντηση θα μπορούσε να γίνει στις Βρυξέλλες, όπου την Τετάρτη (3/12) θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν: Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο τώρα, τότε η Ρωσία είναι έτοιμη
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελένσκι: ΗΠΑ και Ουκρανία έχουν καταρτίσει ένα σχέδιο ειρήνης 20 σημείων
ΧΡΗΜΑ
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
ΧΡΗΜΑ
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00
ΧΡΗΜΑ