Νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ - Λιβάνου στις 19 Δεκεμβρίου
Ο πρόεδρος του Λιβάνου Ζοζέφ Αούν
AP Photo/Hussein MallaΝέος γύρος συνομιλιών μεταξύ του Λιβάνου και του Ισραήλ αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Ζοζέφ Αούν.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Λιβάνου χαρακτήρισε ως «θετική» την προηγούμενη συνεδρίαση της επιτροπής εποπτείας της συμφωνηθείσας εκεχειρίας.
«Είναι φυσικό η πρώτη συνεδρίαση να μην ήταν πολύ παραγωγική, όμως άνοιξε τον δρόμο για τις επόμενες συνεδριάσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 19 του μήνα», δήλωσε ο πρόεδρος Αούν, όπως μετέφερε κυβερνητικό στέλεχος μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Όπως υπογράμμισε, στόχος είναι «να απομακρυνθεί ο κίνδυνος ενός δεύτερου πολέμου» στον Λίβανο.
ΕΛΛΑΔΑ
Στον ανακριτή ο 67χρονος που μπήκε με σφυρί σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης και απειλούσε υπαλλήλους
16:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μπαχτσελί ζήτησε να δοθεί επίσημος ρόλος στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Οτσαλάν
15:54
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Έρευνα CNNi: Ποιες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν παραμένουν ανέπαφες - Τα ορυχεία ουρανίου και το «αγκάθι» του Ισφαχάν
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ρουμανία: Κατέρρευσε η κυβέρνηση Μπολοζάν ύστερα από πρόταση δυσπιστίας
15:47
ΑΝΑΠΤΥΞΗ