Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στη Ρώμη - Aύριο η επίσημη τελετή υποδοχής στο προεδρικό μέγαρο
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μιλάνο-Κορτίνα, Τζιοβάνι Μαλάγκο (δεξιά), και η Ιταλίδα Ολυμπιονίκης τενίστρια Τζάσμιν Παολίνι κρατούν ένα φανάρι με την Ολυμπιακή φλόγα κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λεονάρντο ντα Βίντσι της Ρώμης από την Αθήνα, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025.
AP Photo/Gregorio BorgiaΣτο αεροδρόμιο Λεονάρντο Ντα Βίντσι της Ρώμης έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (4/12) η Ολυμπιακή Φλόγα, με ειδική πτήση από την Αθήνα.
Η φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Μιλάνο-Κορτίνα 2026» μεταφέρθηκε πριν λίγο στο προεδρικό μέγαρο Κυρινάλιο από την αντιπροσωπεία της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την οποία υποδέχθηκε ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα.
Αύριο στο Κυρινάλιο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή, παρουσία της προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Κίρστι Κόβεντρι και της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι.
Στη συνέχεια, η Ολυμπιακή Φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της σε χωριά και πόλεις της Ιταλίας, για να καταλήξει στην Κορτίνα Ντ’ Αμπέτσο στις 26 Ιανουαρίου και στο Μιλάνο, στις 5 Φεβρουαρίου του 2026.
Fuel Pass: Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα στην πλατφόρμα και πότε
05:00
Youth Pass 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
04:00
Αύξηση στο νέο κατώτατο μισθό για 1,5 εκ. πολίτες - Αναλυτικά παραδείγματα
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές
02:00