Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στη Ρώμη - Aύριο η επίσημη τελετή υποδοχής στο προεδρικό μέγαρο
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μιλάνο-Κορτίνα, Τζιοβάνι Μαλάγκο (δεξιά), και η Ιταλίδα Ολυμπιονίκης τενίστρια Τζάσμιν Παολίνι κρατούν ένα φανάρι με την Ολυμπιακή φλόγα κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λεονάρντο ντα Βίντσι της Ρώμης από την Αθήνα, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025.
AP Photo/Gregorio BorgiaΣτο αεροδρόμιο Λεονάρντο Ντα Βίντσι της Ρώμης έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (4/12) η Ολυμπιακή Φλόγα, με ειδική πτήση από την Αθήνα.
Η φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Μιλάνο-Κορτίνα 2026» μεταφέρθηκε πριν λίγο στο προεδρικό μέγαρο Κυρινάλιο από την αντιπροσωπεία της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την οποία υποδέχθηκε ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα.
Αύριο στο Κυρινάλιο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή, παρουσία της προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Κίρστι Κόβεντρι και της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι.
Στη συνέχεια, η Ολυμπιακή Φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της σε χωριά και πόλεις της Ιταλίας, για να καταλήξει στην Κορτίνα Ντ’ Αμπέτσο στις 26 Ιανουαρίου και στο Μιλάνο, στις 5 Φεβρουαρίου του 2026.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (02 Απριλίου)
06:30
Από σήμερα τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα
06:00
ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν με σκληρά χτυπήματα τις επόμενες εβδομάδες: «Αν δεν κλείσουν συμφωνία, θα πλήξουμε ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς»
05:40
Fuel Pass: Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα στην πλατφόρμα και πότε
05:00