Νετανιάχου: Δεν θα «συνταξιοδοτηθεί» από την πολιτική ακόμη και αν λάβει χάρη
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
(Alex Kolomoisky/Pool Photo via AP)Δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί ακόμη και αν λάβει προεδρική χάρη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ξεκαθαρίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Μετά τη συμφωνία της - εύθραυστης - κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, η δίκη για διαφθορά που ανέβαλε επί δύο χρόνια ο Νετανιάχου επικαλούμενος τον πόλεμο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με σκοπό να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν αυτά για τα οποία κατηγορείται.
Σε κάθε περίπτωση, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προγραμματίζει να συνταξιοδοτηθεί από την πολιτική ζωή στην περίπτωση που του απονεμηθεί προεδρική χάρη, ο Νετανιάχου απάντησε: «Όχι».
«Ανησυχούν πολύ για το μέλλον μου» σχολίασε ο Νετανιάχου μιλώντας δίπλα στον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς. «Το ίδιο ισχύει και για τους ψηφοφόρους, και αυτοί θα αποφασίσουν, προφανώς, αλλά έχουμε μεγάλα καθήκοντα» συμπλήρωσε ο ίδιος σύμφωνα με τους Times of Israel.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νετανιάχου: Αντικείμενο συζήτησης η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης - Συνάντηση με Τραμπ τον Δεκέμβριο
Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο: Πάνω από 120 επιβάτες και μέλη πληρώματος με νοροϊό
20:56
Πάπας Λέων σε ΗΠΑ: Ελπίζω τα ιδανικά της ελευθερίας και ειρήνης να συνεχίσουν να τη καθοδηγούν
20:47
Τηλεφωνική συνομιλία Μελόνι - Ερντογάν με αναφορά στη Λιβύη ενόψει της συνόδου ΝΑΤΟ
20:38
Ντόκος: Δυσάρεστη εμπειρία η η φάρσα - Υπήρχαν όλα τα διαπιστευτήρια για την επικοινωνία
20:34