Όσλο: Δεν θα παραστεί στην απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης η Κορίνα Ματσάδο
Mαρία Κορίνα Ματσάντο
AP PhotoΔεν θα παραστεί τελικά στο Όσλο για να παραλάβει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Μαρίνα Κορίνα Ματσάδο.
Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Βενεζουέλα θα αντιπροσωπευθεί από την κόρη της, την Άνα Κορίνα Σόσα Ματσάδο, ανακοίνωσε ο διευθυντής του νορβηγικού Ινστιτούτου Νόμπελ.
«Η κόρη της, η Άνα Κορίνα Ματσάδο, θα παραλάβει το βραβείο εξ ονόματος της μητέρας της», δήλωσε ο Κρίστιαν Μπεργκ Χαρπβίκεν στο νορβηγικό ραδιοσταθμό NRK. «Θα είναι η κόρη που θα εκφωνήσει την ομιλία που η Μαρία Κορίνα έγραψε η ίδια», πρόσθεσε.
Η 58χρονη Ματσάδο επρόκειτο να παραλάβει το βραβείο στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στη 1 μ.μ. (τοπική ώρα, 14:00 ώρα Ελλάδας) στο Δημαρχείο του Όσλο παρουσία του βασιλιά Χάραλντ, της βασίλισσας Σόνια και λατινοαμερικανών ηγετών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι και ο πρόδρος του Ισημερινού Ντάνιελ Νομπόα.
Τηλεφωνική επικοινωνία Σάαρ - Γεραπετρίτη: Οι ευχές του Ιραηλινού ΥΠΕΞ για την 25η Μαρτίου
14:37
Σύνοδος περίπου 30 χωρών για τη δημιουργία διεθνούς συνασπισμού για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
14:34
Συμφωνία Βρετανίας - Τουρκίας για εκπαίδευση Τούρκων πιλότων στα Typhoon
14:25
«Έσκισαν» τους ουρανούς Rafale και Mirage - Εντυπωσιακές διελεύσεις στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου (pic&vids)
14:17