Η Ρωσία κατέρριψε τουλάχιστον 31 drones της Ουκρανίας που κατευθύνονταν στην Μόσχα
Ουκρανός αξιωματικός κοιτάζει μέσω νυχτερινής όρασης drone μεγάλης εμβέλειας
APΤουλάχιστον 31 μη επανδρωμένα ενάερια οχήματα της Ουκρανίας κατευθυνόμενα στη Μόσχα καταρρίφθηκαν από συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (11/12), σύμφωνα με αλλεπάλληλες πανομοιότυπες ανακοινώσεις του δημάρχου της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν μέσω Telegram.
Οι ανακοινώσεις του δημάρχου περί καταρρίψεων διαδέχονταν η μια την άλλη για τρεισήμισι ώρες και πλέον Ανέφερε πως στάλθηκαν επιτόπου για να εξετάσουν τα συντρίμμια ομάδες των ρωσικών υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Δεν έκανε λόγο για θύματα ή υλικές ζημιές.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (Rosaviatsia) ανέφερε μέσω Telegram πως ανεστάλη η λειτουργία όλων των αεροδρομίων τα οποία εξυπηρετούν τη Μόσχα προληπτικά.
Το αεροδρόμιο Πούλκαβα της Αγίας Πετρούπολης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας, ανέφερε μέσω Telegram ότι υποδεχόταν πτήσεις οι οποίες εξετράπησαν από την πρωτεύουσα.
Αρκετά ακόμη αεροδρόμια, ιδίως στην κεντρική Ρωσία, επίσης ανέστειλαν τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.
Το νέο «κλειδί» για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου
04:00
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
03:00
Παράταση Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 24 Ιουλίου: Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
02:00
Συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: Πώς και πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους
01:00