Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρέμβει τηλεφωνικά για τη σύγκρουση Ταϊλάνδης - Καμπότζης
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Alex BrandonΟ Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Πέμπτη ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε τηλεφωνικές επαφές προκειμένου να βοηθήσει στην πραγματοποίηση μιας πιθανής συμφωνίας που θα τερματίσει τις εκτεταμένες συγκρούσεις μεταξύ Ταϊλάνδης και Καμπότζης.
Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ, έλαβε την Παρασκευή έγκριση για τη διάλυση του Κοινοβουλίου, ανοίγοντας τον δρόμο για εκλογές στις αρχές του επόμενου έτους.
Οι εκλογές για τη Βουλή των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν 45 έως 60 ημέρες μετά το Βασιλικό Διάταγμα, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Ανουτίν θα ηγείται κυβέρνησης υπηρεσιακού χαρακτήρα με περιορισμένες αρμοδιότητες, χωρίς τη δυνατότητα έγκρισης νέου προϋπολογισμού.
Αργά την Πέμπτη, ο ίδιος δημοσίευσε στο Facebook: «Θα ήθελα να επιστρέψω την εξουσία στον λαό».
Πώς το 1ο διεθνές γαστρονομικό συνέδριο της χώρας μας προώθησε την εξωστρέφεια της Ελλάδας;
08:56
Περισσότερα από 80 ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν στις επιδρομές κατά του Ιράν
08:54
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Ιατρίδης για Ιράν: Κίνδυνος για πολλαπλά μέτωπα - Η Ελλάδα μπορεί να στηρίξει τους συμμάχους της
08:52
DBRS: Αμετάβλητη στο «ΒΒΒ» η αξιολόγηση της Ελλάδας εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή - Ποιοι οίκοι ακολουθούν και πότε
08:46