Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρέμβει τηλεφωνικά για τη σύγκρουση Ταϊλάνδης - Καμπότζης
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Alex BrandonΟ Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Πέμπτη ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε τηλεφωνικές επαφές προκειμένου να βοηθήσει στην πραγματοποίηση μιας πιθανής συμφωνίας που θα τερματίσει τις εκτεταμένες συγκρούσεις μεταξύ Ταϊλάνδης και Καμπότζης.
Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ, έλαβε την Παρασκευή έγκριση για τη διάλυση του Κοινοβουλίου, ανοίγοντας τον δρόμο για εκλογές στις αρχές του επόμενου έτους.
Οι εκλογές για τη Βουλή των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν 45 έως 60 ημέρες μετά το Βασιλικό Διάταγμα, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Ανουτίν θα ηγείται κυβέρνησης υπηρεσιακού χαρακτήρα με περιορισμένες αρμοδιότητες, χωρίς τη δυνατότητα έγκρισης νέου προϋπολογισμού.
Αργά την Πέμπτη, ο ίδιος δημοσίευσε στο Facebook: «Θα ήθελα να επιστρέψω την εξουσία στον λαό».
ΗΠΑ: Τον τερματισμό των βομβαρδισμών στo Ορμούζ εισηγήθηκε ο διοικητής της CENTCOM
22:59
Το κακό, το χειρότερο και το απίθανο: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα του πολέμου στο Ιράν
22:43
Αίγιο: «Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε» λέει από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
22:28
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ
22:11