Μακελειό στο Σίνδεϊ: Αποτροπιασμό εκφράζουν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα
Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα
(AP Photo/Andrew Medichini)Τη λύπη του για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση με 12 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στο Σίδνεϊ, εκφράζουν ο βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα.
Ο Βασιλιάς Κάρολος ηγείται του κράτους της Αυστραλίας, παρά το γεγονός ότι ο ρόλος του είναι εθιμοτυπικός.
«Η σύζυγος μου κι εγώ είμαστε αποτροπιασμένοι και λυπημένοι από τη φοβερή αντισημιτική επίθεση κατά Εβραίων που συμμετείχαν στους εορτασμούς για τη γιορτή Χάνουκα στην παραλία Μπόνταϊ», ανέφερε ο βασιλιάς Κάρολος σε μία ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
«Οι καρδιές μας συνοδεύουν όλους που επηρεάστηκαν τόσο φοβερά, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών που τραυματίστηκαν, ενώ προστάτευαν μέλη της κοινότητάς τους. Επαινούμε την αστυνομία, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά και τους απλούς ανθρώπους, οι ηρωικές πράξεις των οποίων, απέτρεψαν χωρίς αμφιβολία ακόμη μεγαλύτερο τρόμο και τραγωδία».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σίδνεϊ: Αυτοί είναι οι δύο μακελάρηδες που σκόρπισαν θάνατο - Στο νοσοκομείο ο Μουσουλμάνος ήρωας
Παγκόσμια καταδίκη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ - «Να βάλουμε τέλος στον αντισημιτισμό»
«Καλά νέα» για την υγεία του Βρετανού βασιλιά Κάρολου - Η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης
Διακοπές Χριστουγέννων: Πότε κλείνουν τα σχολεία
03:00
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30