Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αρραβωνιάστηκε την Μπετίνα Άντερσον
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με την σύντροφο του Μπετίνα Άντερσον
(AP Photo/Mark Schiefelbein)Την Μπετίνα Άντερσον αρραβωνιάστηκε ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους New York Times, ο Τραμπ έκανε την ανακοίνωση κατά την διάρκεια ενός πάρτι στον Λευκό Οίκο. Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει άμεσα με εκπρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ του νεότερου.
Αρραβωνιάζεται για τρίτη φορά
Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου αρραβωνιάζεται. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος για 12 χρόνια με την Βανέσσα, πρώην μοντέλο και ηθοποιό, με την οποία απέκτησαν πέντε παιδιά.
Η Βανέσσα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2018. Στη συνέχεια, εκείνος αρραβωνιάστηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Τραμπ Τζούνιορ και η Άντερσον έχουν σχέση εδώ και περίπου ένα χρόνο και τον περασμένο μήνα είχαν ταξιδέψει μαζί στο Ουνταϊπούρ της Ινδίας για να παραστούν σε μια γαμήλια δεξίωση.
«Βασίλισσα εναλλαγών και αντιθέσεων» η Ίος - Στην κορυφή των διεθνών ΜΜΕ για το 2026
10:30
Χωρίς ΦΠΑ οι πωλήσεις έως 100.000 ευρώ στην ΕΕ - Τι αλλάζει για τις μικρές επιχειρήσεις
10:27
Στη συνάντηση του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ ο Μητσοτάκης - Στο επίκεντρο ο ρόλος της Ευρώπης στον κόσμο
10:24
Επίθεση τζιχαντιστών στη Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί - Στο στόχαστρο σχολεία
10:15