ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στο Μαϊάμι: Γιατρός βρέθηκε νεκρή μέσα σε καταψύκτη πολυκαταστήματος

Θρίλερ στο Μαϊάμι: Γιατρός βρέθηκε νεκρή μέσα σε καταψύκτη πολυκαταστήματος

Ισχυρές δυνάμεις της αμερικανικής αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)

AP Photo/Gerald Herbert

Θρίλερ επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 32χρονης γιατρού που εντοπίστηκε νεκρή σε καταψύκτη πολυκαταστήματος στο Μαϊάμι

Η σορός της 32χρονης Μασιέλ Γκαράι Σάντσεθ βρέθηκε από έναν υπάλληλο σε πολυκατάστημα την Κυριακή (14/12) όπως δήλωσε η αστυνομία του Μαϊάμι στο Local 10 News.

Η νεαρή μητέρα εισήλθε στο κατάστημα το προηγούμενο βράδυ, αλλά δεν έκανε καμία αγορά. Οι αστυνομικές Αρχές σημειώνουν πως εντόπισε έναν χώρο στον οποίο επιτρεπόταν η είσοδος μόνο σε υπαλλήλους. Εκεί βρισκόταν ένας καταψύκτης και έμεινε εκεί όλη τη νύχτα.

Οι συνθήκες θανάτου της εξακολουθούν να διερευνώνται, καθώς οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν ήταν υπάλληλος στο κατάστημα.

«Είναι οδυνηρό. Μια οικογένεια διαλύθηκε και δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη», δήλωσε ένας πελάτης στο Local 10.

Η Γκαράι Σάντσες ήταν «μια αφοσιωμένη γιατρός και αγαπημένη μητέρα». Καταγόταν από τη Νικαράγουα, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωση η οικογένειά της.

«Με καταγωγή από τη Νικαράγουα, η Δρ. Γκαράι αφιέρωσε τη ζωή της στην ιατρική» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση. Ήταν αναισθησιολόγος που ειδικευόταν στις καρδιοπάθειες και η δουλειά της «έργο έφερε ελπίδα σε αμέτρητα παιδιά και οικογένειες. Η συμπόνια, οι δυνατότητές της και η δέσμευσή της στη διάσωση νέων ανθρώπων καθόρισαν τόσο την καριέρα της όσο και τον χαρακτήρα της» τόνισε η οικογένειά της.

«Ήταν μια στοργική μητέρα δύο παιδιών, τα οποία παρέμειναν στη Νικαράγουα και ήταν ο κόσμος της. Η δύναμή της, η ζεστασιά και η ακλόνητη αγάπη της για την οικογένειά της θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας» ανέφερε η ανακοίνωση της οικείων της.