ΚΟΣΜΟΣ

Η ... ροζ προεκλογική υπόσχεση της Μαντόνα (βίντεο)

Η ... ροζ προεκλογική υπόσχεση της Μαντόνα (βίντεο)
EPA/FRANCK ROBICHON

Έναν... πρωτότυπο ρουσφέτι έταξε η Μαντόνα στους φανς της, στην προσπάθειά της να τους πείσει να στηρίξουν τον υποψήφιο που αυτή επιθυμεί για τις αμερικανικές εκλογές που διεξάγονται στις 8 Νοεμβρίου. 

Η βασίλισσα της pop, ανέβηκε στη σκηνή του Madison Square Garden, ανοίγοντας το show της Amy Schumer, όμως λίγο πριν κατέβει προκάλεσε ενθουσιασμό στο πλήθος, όχι μόνο με την performance της, αλλά κυρίως με την υπόσχεση που έδωσε στους ψηφοφόρους.

«Αν ψηφίσετε τη Χίλαρι Κλίντον, τότε θα σας κάνω στοματικό έρωτα», είπε η 58χρονη σταρ, με τα επιφωνήματα και τα χειροκροτήματα να την αναγκάζουν να σταματήσει για λίγο την... προεκλογική ομιλία της.

Μόλις το πλήθος ηρέμησε λίγο, η Μαντόνα για να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, φρόντισε να ενημερώσει πως η υπόσχεσή της αφορά όλους όσοι ψηφίσουν την υποψήφια των Δημοκρατιών, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την... τεχνική της, λέγοντας πως είναι «πολύ καλή σε αυτό, παίρνω τον χρόνο μου και φροντίζω να έχω οπτική επαφή και....» τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ