Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Ο Ιμπραχίμ Καλίν.
AP PhotoΣυνάντηση με τον Χαλίλ Αλ Χάγια, των επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Χαμάς είχε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας ΜΙΤ, Ιμπραχίμ Καλίν, με αντικείμενο τα μέτρα που είναι αναγκαίο να ληφθούν ώστε να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του το ειρηνευτικό σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, είπαν ότι ο Ιμπραχίμ Καλίν συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη και συζήτησαν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν ώστε να αποτραπούν, όπως είπαν, οι παραβιάσεις της εκεχειρίας εκ μέρους του Ισραήλ.
Συζητήθηκαν επίσης τα μέτρα που θα ληφθούν για να επιλυθούν τα εναπομείναντα ζητήματα ώστε να προχωρήσει η δεύτερη φάση του σχεδίου, πρόσθεσαν οι πηγές, χωρίς να δώσουν άλλες διευκρινίσεις.
Νέος διευθυντής στην «Αυγή» ο δημοσιογράφος Λάμπρος Τσουκνίδας
21:36
Στην Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης για την τριμερή Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ
21:24
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα κλοπής οχημάτων στην Αττική - Τα παραποιούσε και τα πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες (pics)
21:12
Πέθανε η σπουδαία αρχαιολόγος Λίλα Μαραγκού - Συλλυπητήρια από την Λίνα Μενδώνη
21:00