Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Τορίνο, όπου ένας 47χρονος άνδρας, ο Giovanni Lopez, έχασε τη ζωή του μπροστά στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια του γεύματος της παραμονής των Χριστουγέννων, καθώς πνίγηκε με φέτα πανετόνε.
Οι οικείοι του προσπάθησαν άμεσα να τον βοηθήσουν, αλλά διαπίστωσαν ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Stampa.
Η υπηρεσία Azienda Zero έστειλε αμέσως ασθενοφόρο στη διεύθυνση της οικογένειας, στην οδό Foglizzo, στη συνοικία Borgo Nuovo, περίπου στις 14:30. Οι διασώστες επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τον θάνατό του.
ΚΟΣΜΟΣ
Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
11:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Μακρόν στη φρεγάτα «Κίμων»: Υψηλός συμβολισμός με στρατηγικά μηνύματα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
11:12
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 150 χλμ/ώρα στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης
11:06
ΕΛΛΑΔΑ
Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό για τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: «Άριστη η μετεγχειρητική πορεία»
11:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ