Ποινή κάθειρξης 15 χρόνων επιβλήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας
Ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ συνοδεύεται από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά την άφιξή του στο συγκρότημα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κουάλα Λουμπούρ, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025.
AP Photo/Azneal IshakΠοινή κάθειρξης δεκαπέντε ετών επέβαλε δικαστήριο της Μαλαισίας στον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Νατζίμπ Ραζάκ.
Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην πολιτικό αφορούν σε κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα χρήματος στο σκάνδαλο διαφθοράς του κρατικού επενδυτικού ταμείου 1MDB.
Γιος ενός από τους ιδρυτές της Μαλαισίας, ο 72χρονος πρώην πρωθυπουργός δικάσθηκε για τέσσερις κατηγορίες κατάχρησης εξουσίας που συνδέονται με δωροδοκία ύψους 471 εκατ. ευρώ από το κρατικό επενδυτικό ταμείο 1Malaysia Development Berhad (1MDB), καθώς και για 21 κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.
Στους 912 οι νεκροί στον Λίβανο από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων
19:08
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36