Γιοχάνεσμπουργκ: Τρεις νεκροί από κατάρρευση κτηρίου στο Σοβέτο - Βρέφος μεταξύ των θυμάτων
Aσθενοφόρο στη Νότια Αφρική.
AP PhotoΤον θάνατο μιας τριμελούς οικογένειας και τον τραυματισμό άλλων τριών προκάλεσε κατάρρευση κτηρίου στο Σοβέτο, δυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ, τα ξημερώματα της Κυριακής (28/12). Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα βρέφος, ενός έτους.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συνολικά έξι άτομα βρίσκονταν μέσα στο οίκημα τη στιγμή της κατάρρευσης.
Δυνάμεις διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες που είχαν παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια.
«Δυστυχώς, τρεις ζωές χάθηκαν, δύο ενήλικες γυναίκες και ένα παιδί. Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών του Γιοχάνεσμπουργκ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Δεκεμβρίου ένα άλλο κτήριο είχε καταρρεύσει στο Ντουρμπάν σκοτώνοντας πέντε άτομα.
Ξεκινούν σήμερα (16/03) οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
06:00
Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Τα μεγάλα βραβεία σε Τζόρνταν και Μπάκλεϊ
05:09
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ: Ποιοι οι νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00