Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έφτασε στο Μαϊάμι
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατεβαίνοντας από το προεδρικό αεροπλάνο
AP Photo/Armando FrancaΟ Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στο Μαϊάμι εν όψει των συνομιλιών με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ουκρανική προεδρία έδειξε τον Ζελένσκι να υποδέχεται μετά την άφιξή του διάφορους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και την πρέσβη της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Όλγα Στεφανισίνα.
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας αναμένεται να συναντηθεί με τον Τραμπ στο θέρετρο Mar-a-Lago γύρω στις 20.00 (13.00 ώρα Ανατολικής Ακτής).
Η συνάντηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 ώρα Ελλάδος (13:00 τοπική ώρα), θεωρείται καθοριστική για τη μελλοντική στήριξη της Ουάσινγκτον προς το Κίεβο και τις ισορροπίες στο ανατολικό μέτωπο.
Αττική Οδός: Νέα απάτη με παραπλανητικά SMS - Τι να προσέχουν οι συνδρομητές e-Pass
15:02
Μαρινάκης για Βενιζέλο: Οξύμωρο ο εμπνευστής του «αμελλητί» να μας κατηγορεί για συνταγματικό λαϊκισμό
15:01
Πρόστιμα 1,05 εκατ. σε σούπερ μάρκετ και βιομηχανίες για υπέρβαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους
14:54
Πυρά κατά Τραμπ από τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου: «Ο κόσμος οδεύει στην πολιτική καταστροφή»
14:53