Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια στη θάλασσα του Μαρμαρά
Δεξαμενόπλοιο (τάνκερ)
AP Photo/Osamah AbdulrahmanΣυναγερμός σήμανε ανοιχτά της περιοχής Φλόρια στην Κωνσταντινούπολη, όταν δύο δεξαμενόπλοια με σημαίες Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας εξέπεμψαν σήμα κινδύνου. Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο KALBAJAR, μήκους 141 μέτρων, και το ALATEPE, μήκους 115 μέτρων».
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:50 τοπική ώρα. Για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, τα δύο δεξαμενόπλοια εξέπεμψαν σήματα έκτακτης ανάγκης, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρχών στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ομάδες έρευνας, διάσωσης και ρυμούλκησης της Τουρκικής Ακτοφυλακής έσπευσαν άμεσα στο σημείο.
Οι αρμόδιες αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του συμβάντος ή την κατάσταση των πλοίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατασχέθηκε δεξαμενόπλοιο για «λαθρεμπόριο καυσίμων» από τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν
Οι ΗΠΑ «καταδιώκουν» δεξαμενόπλοιο κοντά στη Βενεζουέλα εν μέσω του αποκλεισμού Τραμπ
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις επιταγές αγοράς βιβλίων από την ΔΥΠΑ - Οι δικαιούχοι
03:00
Επίδομα αδείας: Έως πότε πρέπει να καταβληθεί από τους εργοδότες - Πώς θα το υπολογίσετε online
02:00
Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
01:00
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
00:30