Ο τυφώνας Χαΐμα απειλεί το Χονγκ Κονγκ
Σε συναγερμό έχουν τεθεί κάτοικοι και φορείς στο Χονγκ Κονγκ, εν αναμονή του τυφώνα Χαΐμα, που πλησιάζει την περιοχή.
Ήδη οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην έκδοση ειδικής προειδοποίησης, ενώ αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στις τοπικές μεταφορές και συγκοινωνίες.
Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ έχουν να εκδώσουν τέτοια σοβαρή προειδοποίηση από το 1995, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ενώ συνήθως η περίοδος των τυφώνων, συμπίπτει με τους καλοκαιρινούς μήνες.
Οι άνεμοι θα είναι δυνατοί και νοτιοδυτικής κατεύθυνσης σταδιακά από σήμερα το απόγευμα τοπική ώρα, στο Χονγκ Κονγκ, ενώ η προειδοποίηση των αρχών εκτιμάται ότι θα παραμείνει σε ισχύ για τη σημερινή ημέρα.
Το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών 689 επιβατικές πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν από νωρίς σήμερα το πρωί.
Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τα F-35: Η εκπαίδευση στις ΗΠΑ και η νέα εποχή της Πολεμικής Αεροπορίας
07:36
Κακοκαιρία «σάρωσε» την Κέρκυρα: Πτώσεις δένδρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση τη νύχτα
07:32
Συνεχίζεται το σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – «Το πυρηνικό οχυρό» έχει σειρά, προειδοποιεί ο Τραμπ
07:27
Σε προγραμματική ατζέντα επιμένει το ΠΑΣΟΚ: Συντάξεις, Ενέργεια, Ναυτιλία
07:18