Βρετανία: Άνδρας επιτέθηκε σε νοσηλευτές με λοστό επειδή δεν του βρήκαν ραντεβού
Βρετανοί αστυνομικοί
AP Photo/Kirsty WigglesworthΣτη σύλληψη ενός άνδρα που επιτέθηκε στο προσωπικό νοσοκομείου στη Βρετανία με λοστό, όταν αρνήθηκαν να του δώσουν ραντεβού, προχώρησε η αστυνομία.
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο άνδρας πιστεύεται ότι βγήκε από τα ρούχα του όταν το αίτημά του για ραντεβού στο νοσοκομείο στην περιοχή Νιούτον απορρίφθηκε και του ζητήθηκε να φύγει, όπως αναφέρει ο Independent.
Ο άνδρας 20χρονος, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, συνελήφθη ως ύποπτος για πέντε κατηγορίες τραυματισμού, συμπλοκής και πρόκλησης εγκληματικής βλάβης βάσει του Άρθρου 18.
Τα θύματα της επίθεσης με τα τραύματα να μην απειλητικά για τη ζωή τους, ανέφερε η αστυνομία.
Η Χάνα Γουέστ, η οποία ζει απέναντι από το νοσοκομείο, δήλωσε στο BBC ότι είδε μέλη του προσωπικού και τραυματίες να εκκενώνονται.
«Είμαι τόσο σοκαρισμένη που κάτι τέτοιο συνέβη στο Νιούτον», είπε.
«Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου όταν άκουσα συνεχείς σειρήνες και είδα μερικά θύματα να βγαίνουν και έναν άνδρα να τον συλλαμβάνουν. Το προσωπικό του νοσοκομείου εκκενωνόταν - φαινόταν πολύ αγχωμένο, αλλά μπορούσες να καταλάβεις ότι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Μια γυναίκα ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι και την μετέφεραν σε ασθενοφόρο».
Πυρκαγιά σε υποσταθμό κοντά στα τρένα Θεσσαλονίκης - Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της Σίνδου
18:11
H θάλασσα βγήκε στη στεριά στη Σάμο: Έσπασε γεφύρι στο Μεσόκαμπο - Φούσκωσε το ρέμα στο Ηραίο (vids)
18:07
Μεντβέντεφ για Τραμπ: Μιλά για ειρήνη, αλλά τα πυρηνικά υποβρύχια δεν εμφανίστηκαν
17:56
Έρχεται το μητρώο του δανειολήπτη - Όλα όσα αλλάζουν για «καλούς» και «κακούς» οφειλέτες
17:45