Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν: Τι συζητήθηκε
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2025, στην Ουάσινγκτον.
AP Photo/Evan Vucci, FileΤηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, τα μέτρα για την ενίσχυση του εμπορίου και οι εξελίξεις στη Γάζα και τη Βενεζουέλα.
Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι οι ηγέτες των δύο χωρών-συμμάχων στο ΝΑΤΟ συζήτησαν επίσης άλλα περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.
Εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη - Αγνοείται από 4 Μαΐου (pic)
17:54
Κύμα συλλήψεων στην Άγκυρα: Ύποπτοι για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και ακροαριστερούς
17:50
Μπεν Γκβιρ για Λίβανο: «Το Ισραήλ μπορεί να πεί όχι στον Τραμπ»
17:42
Αθώα η Παναγιώτα Βλαντή μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Γιώργο Κιμούλη
17:38