Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν: Τι συζητήθηκε
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2025, στην Ουάσινγκτον.
AP Photo/Evan Vucci, FileΤηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, τα μέτρα για την ενίσχυση του εμπορίου και οι εξελίξεις στη Γάζα και τη Βενεζουέλα.
Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι οι ηγέτες των δύο χωρών-συμμάχων στο ΝΑΤΟ συζήτησαν επίσης άλλα περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.
SPONSORED
Εκλογές στην Κολομβία: «Πλήρη και απόλυτη» στήριξη Τραμπ στον συντηρητικό Ντε λα Εσπριέγια
08:53
Καιρός: «Έρχονται» βροχές και καταιγίδες αύριο – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο
08:49
Πέθανε ο Πίμπο Μπράισον, η φωνή πίσω από το «Beauty and the Beast»
08:47
Καλαμάτα: Υπνωτικά χάπια στο σπίτι του ζευγαριού - Αύριο η απολογία του 41χρονου συζυγοκτόνου
08:46