Δακρυγόνα σε νοσοκομείο της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια αιματηρών συγκρούσεων
Ιρανοί καταστηματάρχες και έμποροι διαμαρτύρονται για τις οικονομικές συνθήκες, καθώς η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων στην Τεχεράνη, στις 29 Δεκεμβρίου 2025.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/STRINGERΣτόχος δακρυγόνων έγινε από ατύχημα νοσοκομείο στην Τεχεράνη χθες, Τρίτη (6/1), κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και μελών των δυνάμεων επιβολής της τάξης.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ISNA, πρόκειται για τη δέκατη ημέρα των μαζικών κινητοποίησεων στην χώρα.
«Για να διαλυθεί το πλήθος, χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα σε δρομάκι πλάι στο νοσοκομείο» Σίνα, στο κέντρο της πρωτεύουσας, εξήγησε το πρακτορείο, αφού πλάνα από τη ρίψη δακρυγόνων διαδόθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
«Το φυσικό αντανακλαστικό των διαδηλωτών ήταν να απομακρυνθούν» από το αέριο και «εξαιτίας του γεγονότος αυτού, μέρος των ουσιών κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο», πρόσθεσε το ISNA, επικαλούμενο ανακοίνωση της σχολής ιατρικών επιστημών της Τεχεράνης.
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Εντός της ημέρας αναμένεται να παραδοθούν οι δύο φίλοι του 23χρονου δράστη
13:01
Δραματική σειρά για την θυελλώδη σχέση των Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα ετοιμάζει το Netflix
12:53
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των Μεταφορών
12:42
Γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων ενώ υπάρχουν αποθέματα - Ο ρόλος του πλαφόν
12:32