Δακρυγόνα σε νοσοκομείο της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια αιματηρών συγκρούσεων
Ιρανοί καταστηματάρχες και έμποροι διαμαρτύρονται για τις οικονομικές συνθήκες, καθώς η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων στην Τεχεράνη, στις 29 Δεκεμβρίου 2025.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/STRINGERΣτόχος δακρυγόνων έγινε από ατύχημα νοσοκομείο στην Τεχεράνη χθες, Τρίτη (6/1), κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και μελών των δυνάμεων επιβολής της τάξης.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ISNA, πρόκειται για τη δέκατη ημέρα των μαζικών κινητοποίησεων στην χώρα.
«Για να διαλυθεί το πλήθος, χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα σε δρομάκι πλάι στο νοσοκομείο» Σίνα, στο κέντρο της πρωτεύουσας, εξήγησε το πρακτορείο, αφού πλάνα από τη ρίψη δακρυγόνων διαδόθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
«Το φυσικό αντανακλαστικό των διαδηλωτών ήταν να απομακρυνθούν» από το αέριο και «εξαιτίας του γεγονότος αυτού, μέρος των ουσιών κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο», πρόσθεσε το ISNA, επικαλούμενο ανακοίνωση της σχολής ιατρικών επιστημών της Τεχεράνης.
SPONSORED
Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών μέσω social media
16:13
«Επίσημο τέλος κάθε επιτήρησης για την Ελλάδα» - Η ανάρτηση Μητσοτάκη για την έκθεση της Κομισιόν
16:04
BofA: Ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
16:04
Νέες συμβάσεις της Naval Group με ελληνικές εταιρείες για το πρόγραμμα των φρεγατών FDI
15:57