Κάλας: Εξαιρετικά ανησυχητικά τα μηνύματα για τη Γροιλανδία - Συζητούμε την απάντησή μας στις ΗΠΑ
Το ποια θα μπορούσε να είναι μια ευρωπαϊκή απάντηση στις διεκδικήσεις του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδία αποδειχθούν πραγματικές συζητά η Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας, η οποία χαρακτήρισε εξαιρετικά ανησυχητικά τα μηνύματα.
«Τα μηνύματα που ακούμε σχετικά με τη Γροιλανδία είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», είπε η Κάλας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Μπαντρ Αμπντελάτι στο Κάιρο.
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραμένει προσηλωμένος στη συμμαχία του ΝΑΤΟ ακόμα και αν ο ίδιος και η ομάδα του εσωτερικής ασφαλείας διεξάγουν συνομιλίες σχετικά με το ενδεχόμενο αγοράς από τις ΗΠΑ της Γροιλανδίας, δήλωσε χθες η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.
Έφοδος στις φυλακές Δομοκού και Διαβατών μετά τη δολοφονία του 43χρονου ισοβίτη: Εφτά συλλήψεις - Βρέθηκαν μαχαίρια και ναρκωτικά
13:45
Τσουκαλάς για διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Θα πει επιτέλους η κυβέρνηση την αλήθεια για το καλώδιο;
13:30
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 44χρονος ψαράς που αγνοούνταν (vid)
13:19
Νάπολη: Πέθανε το δίχρονο αγοράκι στο οποίο μεταμοσχεύθηκε κατεστραμμένη καρδιά
13:07