Ιράν: Ξεπέρασαν τους 500 οι νεκροί στις διαδηλώσεις
Διαμαρτυρία στο Ιράν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
APΠάνω από 500 άτομα έχουν πεθάνει στις διαδηλώσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο Ιράν, σύμφωνα με ομάδα ακτιβιστών υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων HRANA, που έχει την έδρα της στις ΗΠΑ.
Ο τελευταίος απολογισμός αναφορικά με τους νεκρούς, που βασίζεται σε μαρτυρίες ακτιβιστών εντός και εκτός του Ιράν, κάνει λόγο για 490 διαδηλωτές και 48 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας νεκρούς, καθώς και για 10.000 συλλήψεις.
Το Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητες πηγές τα στοιχεία αυτά και οι ιρανικές αρχές δεν έχουν δώσει στοιχεία για νεκρούς από τις ταραχές, τις οποίες αποδίδουν σε «ταραξίες» που ενθαρρύνονται από ξένες δυνάμεις.
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα γίνουν στάχτες»: Οργή Ιράν για το αμερικανικό χτύπημα στη νήσο Kharg - Απειλεί με αντίποινα (vid)
08:10
CULTURE
Τα μεγαλύτερα ρεκόρ των Όσκαρ: Οι ταινίες και οι σταρ που έγραψαν ιστορία στο Χόλιγουντ
08:00
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που μαχαίρωσε τον 20χρονο - Αναζητούν άλλους δύο - Άγνωστα τα κίνητρα (vids&pic)
07:50
ΚΟΣΜΟΣ
Η στιγμή που οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν τη νήσο Χαργκ - Ο πιο σημαντικός πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν (vid)
07:41
ΚΟΣΜΟΣ