Εκρήξεις σε πάρκο στην Ιαπωνία
Αρκετές διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν την Κυριακή σε δύο τοποθεσίες κοντά σε πάρκο στην πόλη Utsunomiya της Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.
Μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν διαδοχικές, δυνατές εκρήξεις. Στις εικόνες που μετέδωσε το κρατικό ιαπωνικό κανάλι φαίνονται δύο καμένα αυτοκίνητα σε παρκινγκ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το πάρκο όπου διεξάγεται καλλιτεχνικό φεστιβάλ, καθώς και ένα καμένο παγκάκι.

ΠΗΓΗ: REUTERS/ KYODO
Στα σημεία έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιοχής. Η αιτία από την οποία προκλήθηκαν οι εκρήξεις παραμένει άγνωστη, ενώ οι αρχές ερευνούν εάν τα περιστατικά των εκρήξεων στις δύο διαφορετικές τοποθεσίες συνδέονται μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ: REUTERS/ KYODO
Αραγτσί: «Οι ΗΠΑ απέτυχαν, τα Στενά του Ορμούζ κλειστά μόνο για τους εχθρούς μας»
22:22
Ιταλία: Παραιτήθηκε η υπουργός Τουρισμού Ντ. Σαντανκέ - Ελέγχεται για απάτη και πλαστό ισολογισμό
22:10
Ανθρωποειδές ρομπότ συνόδευσε την Μελάνια Τραμπ σε συνέδριο για ΑΙ στο Λευκό Οίκο (vid&pic)
21:59
Λέκκας στο CNN Greece για τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος: «Το φαινόμενο έχει επανέλθει δριμύτερο»
21:46