Μεγάλη καραμπόλα στο Μίσιγκαν - Τουλάχιστον 100 οχήματα συγκρούστηκαν στο χιόνι
Καραμπόλα φορτηγών στο Μίσιγκαν
Twitter ScreengrabΤουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε καραμπόλα στο Μίσιγκαν , στην οποία ενεπλάκησαν περισσότερα από 100 οχήματα, εκ των οποίων τα 30 - 40 ήταν ημιφορτηγά. Η καραμπόλα - στην οποία ενεπλάκησαν νταλίκες και ΙΧ- έγινε στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 196, που ήταν κάτασπρος από τη σφοδρή χιονόπτωση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 10:19 π.μ. τοπική ώρα. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή μετά από αναφορές για πολυάριθμα ατυχήματα και ολισθήσεις, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ημιφορτηγών που έπεσαν σε πλαγιά.
Σημειώνεται ότι ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για αρκετά χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με τις αρχές θα χρειαστούν ώρες προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα.
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών IRIS: Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
01:00
Οι νέες τιμές και οι ημερομηνίες εφαρμογής του ρεύματος με απόφαση της ΡΑΑΕΥ
00:30
Το Χαμόγελο του Παιδιού παρατείνει το Amber Alert για την 16χρονη Λόρα
23:59
Ζελένσκι: Η Ρωσία προετοιμάζεται για μαζική επίθεση – Να είμαστε σε αυξημένη επαγρύπνηση (vid)
23:57