«Μπαράζ» ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στο Κίεβο - Διακοπές ρεύματος και νερού
Μπλακ άουτ στην Ουκρανία μετά από επίθεση με drone
AP Photo/Efrem LukatskyΣφοδρές επιθέσεις εξαπέλυσε ο ρωσικός στρατός στο Κίεβο τα ξημερώματα της Τρίτης (20/1), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.
Οι επιθέσεις με πυραύλους και drones προκάλεσαν επίσης διακοπές της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης σε πολλές περιοχές της ουκρανικής πρωτεύουσας, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο.
Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Telegram, ένα πλήγμα στην ανατολική όχθη του Δνείπερου ποταμού, που διαρρέει την πόλη, είχαν αποτέλεσμα διακοπές της ηλεκτροδότησης και της ύδρευσης. Στο στόχαστρο μπήκε ένα κτήριο το οποίο επλήγη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπους.
Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου ενημέρωσε, από την πλευρά του ότι, αποθήκες υπέστησαν ζημιές και ότι αυτοκίνητα βρίσκονταν στις φλόγες, Τιμούρ Τκατσένκο.
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ έχουν σήμερα σειρά - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Ο Τραμπ αποθεώνει την Ελλάδα: «Φανταστική χώρα - Τρομερός τύπος ο Μητσοτάκης» (vid)
00:00
Στο χείλος της ανάφλεξης η Μέση Ανατολή: Η εντολή Τραμπ για «πυρ κατά βούληση» στο Ορμούζ
23:58
Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ George Bush καταφθάνει στη Μέση Ανατολή
23:50