Σφοδρή κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά
Διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας στις ΗΠΑ - Φωτογραφία Αρχείου
(AP Photo/Jeff Chiu)Σφοδρή κακοκαιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προκαλέσει διακοπή της ηλεκτροδότησης σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, σύμφωνα με τον ιστότοπο poweroutage.us που καταγράφει αυτές τις διακοπές.
Οι πολιτείες Μισισίπι, Λουιζιάνα και Τέξας είναι μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο, ενώ σε όλη τη χώρα περισσότερα από 690.000 νοικοκυριά είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τον ιστότοπο αυτό.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά
Περισσότεροι από το μισό πληθυσμό των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας μιας από τις χειρότερες χειμερινές καταιγίδες που έχουν πλήξει τη χώρα εδώ και χρόνια.
Το σαββατοκύριακο η καταιγίδα αναμενόταν ότι θα εκτείνεται σε μήκος περίπου 3.000 χιλιομέτρων, από το Νέο Μεξικό στα νοτιοδυτικά μέχρι το Μέιν στα βορειοανατολικά.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές πολιτείες
Σήμερα αναμένεται να πλήξει τη Νέα Υόρκη, ενώ πολυάριθμες πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Εξαιτίας της κακοκαιρίας ακυρώθηκαν επίσης χιλιάδες πτήσεις στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος για τους ταξιδιώτες.
Η ηλεκτρική BMW M3 ετοιμάζεται και το M Concept Neue Klasse δίνει μια πρώτη εικόνα
15:33
Θεσσαλονίκη: Στο ρεκόρ Γκίνες το ζεϊμπέκικο στην πλατεία Αριστοτέλους με 830 χορευτές
15:22
Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί μετέτρεψε τον εγκέφαλο του Άλις Κούπερ σε έργο τέχνης
15:12
Η νέα Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας και οι αλλαγές στη δομή της
15:01