Ο Μπιλ Κλίντον καταδικάζει τους θανάτους στη Μινεάπολη - Καλεί τους πολίτες να «ορθώσουν ανάστημα»
Ο Μπιλ Κλίντον
AP Photo/Andres KudackiΔημόσια παρέμβαση σχετικά με τα γεγονότα στη Μινεάπολη, όπου δύο πολίτες σκοτώθηκαν από πυρά αστυνομικών, έκανε ο Μπιλ Κλίντον.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε χθες, Κυριακή (25/1), τους Αμερικανούς να «ορθώσουν το ανάστημά τους» και να «υψώσουν τη φωνή» τους, καταδικάζοντας τις «φρικιαστικές σκηνές» στη Μινεάπολη.
Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε μέσω X, ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος τόνισε: «Επαφίεται σε όλους εμάς, που πιστεύουμε στην υπόσχεση της αμερικανικής δημοκρατίας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να υψώσουμε τη φωνή», στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση του νυν προέδρου, του ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, «μας είπε ψέματα» για αυτούς τους δυο θανάτους.
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα προστασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
12:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για 5ετές πρόγραμμα 2026-2030: Σκοπός η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας
12:10
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Ο πρώην υπουργός Υγείας Γουές Στρίτινγκ αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Άμυνας
12:09
ΕΛΛΑΔΑ
Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Πειραιώς - Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος
12:02
ΕΛΛΑΔΑ