Πυρκαγιά σε δύο επιχειρήσεις στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από συντρίμμια drone - Ένας τραυματίας
Κατεστραμμένα κτήρια από ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
APΈνας άνθρωπος τραυματίστηκε και δύο επιχειρήσεις τυλίχθηκαν στις φλόγες από τα συντρίμμια drone στην ρωσική περιφέρεια του Κρασνοντάρ, ανακοίνωσε το περιφερειακό κέντρο έκτακτων καταστάσεων.
Το κέντρο δεν διευκρίνισε ποιες επιχειρήσεις επλήγησαν. Στην πόλη υπάρχει ένα ιδιωτικό διυλιστήριο με παραγωγική ικανότητα περίπου 100.000 βαρελιών την ημέρα, το οποίο προμηθεύει καύσιμα τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και για εξαγωγές.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας 40 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα 34 από τα οποία στην περιφέρεια του Κρασνοντάρ.
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: Η κρατική Ασφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά στο αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα του ΕΜΠ
19:20
ΚΟΣΜΟΣ
Βόρεια Καρολίνα: Πυροβολισμοί σε πάρκο κοντά σε γυμνάσιο - Αναφορές για θύματα
19:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεοδωρικάκος: Ο παραγωγικός μετασχηματισμός απαιτεί διάλογο και συναινέσεις
19:02
ΚΟΣΜΟΣ
Πεζεσκιάν: Στο Ιράν υπάρχει ιστορικά βαθιά δυσπιστία απέναντι στις ΗΠΑ
18:53
ΕΛΛΑΔΑ