Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ
Το ρόλο του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μετά από πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η πρόταση έγινε κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα (Β1) της Νέας Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Ρουσόπουλος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την τιμητική πρόταση να αναλάβει τη θέση του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2026.
Πρώτος σταθμός του Προσυνεδριακού διαλόγου θα είναι τα Ιωάννινα, όπου θα διοργανωθεί το 1ο προσυνέδριο στις 4 Φεβρουαρίου 2026.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ομόφωνη η επανεκλογή Ρουσόπουλου στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης
ΕΛΛΑΔΑ
Καθίζηση σε κεντρικό δρόμο στον Χολαργό μετά την δυνατή βροχή - Κλειστή η Καρπάθου για τα οχήματα
09:24
ΚΟΣΜΟΣ
Πρεσβεία ΗΠΑ για μακελειό σε Ιορδανία: Απαράδεκτες οι επιθέσεις υπονομεύουν τη θρησκευτική ελευθερία
09:12
CULTURE
Η Μέγκαν Μαρκλ στο τιμόνι του Junior MasterChef Australia το 2027
09:09
ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις προφυλακίσεις και δύο βραχιολάκια έως τώρα για το Basketgate- Έρευνα για πέντε νέα πρόσωπα
08:59
ΚΟΣΜΟΣ