Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ
Το ρόλο του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μετά από πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η πρόταση έγινε κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα (Β1) της Νέας Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Ρουσόπουλος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την τιμητική πρόταση να αναλάβει τη θέση του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2026.
Πρώτος σταθμός του Προσυνεδριακού διαλόγου θα είναι τα Ιωάννινα, όπου θα διοργανωθεί το 1ο προσυνέδριο στις 4 Φεβρουαρίου 2026.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ομόφωνη η επανεκλογή Ρουσόπουλου στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης
ΕΛΛΑΔΑ
Κως: 84χρονη κατήγγειλε ότι της έκλεψαν πάνω από 100.000 λίρες Αγγλίας και 30.000 ευρώ
13:42
ΚΟΣΜΟΣ
Κρεμλίνο: «Συνηθισμένες δυσκολίες» η μείωση των ενεργειακών εσόδων και το έλλειμμα
13:38
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βουλή το φοιτητικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Γράφουν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων (pics&vid)
13:35
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο αρχιμανδρίτης και πρώην ιερέας για απάτη άνω του 1,3 εκατ. ευρώ
13:34
ΧΡΗΜΑ