Καμία εμπλοκή του Ισραήλ στις εκρήξεις στο Ιράν υποστηρίζει το Τελ Αβίβ
Ιρανός πυροσβέστης στο σημείο έκρηξης σε συγκρότημα κατοικιών στη Τεχεράνη (Αρχείο)
(AP Photo/Vahid Salemi)Το Ισραήλ δεν εμπλέκεται σε μια σειρά εκρήξεων που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Ιράν, δήλωσαν δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι στο Reuters.
Σύμφωνα με τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκε έκρηξη σε πολυκατοικία στην πόλη Μπαντάρ Αμπάς στις ακτές του Κόλπου, ωστόσο η αιτία της έκρηξης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.
Η κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα οκταώροφο κτήριο, «καταστρέφοντας δύο ορόφους, πολλά οχήματα και καταστήματα» που βρίσκονται στη λεωφόρο Moallem.
Επιπλέον, στη νοτιοδυτική επαρχία Χουζεστάν του Ιράν, τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν από έκρηξη η οποία σημειώθηκε επίσης σήμερα στην περιοχή Κιανσάχρ της πόλης Αχβάζ.
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι και οι δύο εκρήξεις διερευνώνται, χωρίς να δίνουν περαιτέρω πληροφορίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαδοχικές εκρήξεις στο Ιράν - Ζημιές σε οκταώροφο κτήριο σε λιμάνι, τέσσερις νεκροί στα νότια
Η απάντηση των Φρουρών της Επανάστασης στην ΕΕ αφού τους χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές Μαλανδρίνου και στο κελί γνωστού κακοποιού - Κατασχέθηκαν κινητά και μαχαίρια
08:37
Την ένταξή της στον «Χρυσό Θόλο» του Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί η Ιαπωνία
08:33
Βαλλιστικός πύραυλος προς τη βάση Ιντσιρλίκ στην Τουρκία - Νέα επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Νεκροί από χτύπημα με drone στο Ομάν
08:31
Οι ΗΠΑ προσπαθούν να «διαιρέσουν την Ευρώπη», λέει η Κάγια Κάλας
08:28