«Ξεπαγώνει» η σχέση Γαλλίας - Ρωσίας: Στη Μόσχα ανώτατος σύμβουλος του Μακρόν
Επαφές με Ρώσους αξιωματούχους, είχε στη Μόσχα, ο ανώτατος διπλωματικός σύμβουλος του Γάλλου προέδρου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται πηγή που έχει γνώση της συνάντησης.
Η ίδια πηγή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, περιοριζόμενη να αναφέρει ότι στόχος της επίσκεψης ήταν η διατήρηση διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών.
Η γαλλική προεδρία δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την πληροφορία, σημειώνοντας ωστόσο: «Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος, υπάρχουν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο, με πλήρη διαφάνεια και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και με τους βασικούς Ευρωπαίους εταίρους».
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια - Λύκεια και πότε ξεκινούν οι εξετάσεις - Οι επόμενες αργίες
04:00
ΧΡΗΜΑ
Νέα παράταση μέχρι την Κυριακή στις αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό (vid)
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Tέσσερα προγράμματα «Εξοικονομώ» παρατάθηκαν: Παράθυρο για την ολοκλήρωση των έργων
01:00
ΧΡΗΜΑ