«Ξεπαγώνει» η σχέση Γαλλίας - Ρωσίας: Στη Μόσχα ανώτατος σύμβουλος του Μακρόν
Επαφές με Ρώσους αξιωματούχους, είχε στη Μόσχα, ο ανώτατος διπλωματικός σύμβουλος του Γάλλου προέδρου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται πηγή που έχει γνώση της συνάντησης.
Η ίδια πηγή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, περιοριζόμενη να αναφέρει ότι στόχος της επίσκεψης ήταν η διατήρηση διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών.
Η γαλλική προεδρία δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την πληροφορία, σημειώνοντας ωστόσο: «Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος, υπάρχουν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο, με πλήρη διαφάνεια και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και με τους βασικούς Ευρωπαίους εταίρους».
ΧΡΗΜΑ
Νέο κληρονομικό δίκαιο 2026: Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Ποια η προθεσμία
01:00
ΧΡΗΜΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το πέμπτο κύμα καύσωνα αναμένεται στην νότια Ιταλία - Νεροποντές προβλέπονται στα βόρεια
23:56
ΕΛΛΑΔΑ